luni, iunie 15, 2009

Waffe

Ingrediente:
-250gr faina
- 2 oua
- 150 gr de unt moale
- 2 plicuri de zahar vanilat
- o esenta de vanilie
- 250 ml de lapte
- 60 gr de zahar
- o lingurita de praf de copt
Mod de preparare:
Frecam untul spuma, folosind mixerul si adaugam apoi zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie. Mixam pana cand obtinem o pasta omogena, cremoasa. Incorporam apoi oule intregi, amestecand foarte bine dupa fiecare. Separat, facem un aluat din faina, lapte si praf de copt, aluat pe care il amestecam ulterior cu pasta de unt. Turnam aluatul obtinut, cu ajutorul uni polonic pentru sosuri, in aparatul pentru clatite sau waffe. Ai grija, aparatul trebuie sa fie foarte bine incins si sa ungeti forma cu putin ulei inainte de a pune aluatul.
Umpletzi cu gem sau pur si simplu le servitzi asa cum sunt!
Print

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails