joi, august 26, 2010

Rosii in suc propiu

 Ingrediente:
rosii tari si bine coapte
suc de rosii
apa
sare

Mod de preparare:
Rosiile se spala si se aseaza in borcane curate.
Se pune la foc sucul de rosii si apa...jumate apa jumate suc de rosi,sare dupa gust
cand sucul fierbe se adauga rosiile din primul(al doile,al treilea,etc..pe rand) borcan si le lasam sa dea un clocot,le punem in borcan asa fierbinti adauga suc pana se umple borcanul si lasam la racit..depozitam in camara!
sunt bune la ciorbe dar noua ne plac pe langa cartofii prajiti! ;)
Print

3 comentarii:

ghiocel07 spunea...

Foarte bine arata si sigur la iarna vor fi de efect.

Adry spunea...

Arata bine.As avea o intrebare?se pastreaza bine fara conservant?Adica pot fi tinute peste iarna fara sa se strice?

bucatariadenysei spunea...

da se pastreaza..am pus si alti ani si nu mi s-au stricat

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails