Ingrediente pentru 16 briose
2 cani faina
5 lg zahar brun
300 ml compot de visine(zeama)
visine din congelator sau cele din compot dar fara samburi
100 ml ulei
1 plic praf de copt
glazura
3 lg cacao
1 lg ulei
1 lg apa
3 lg zahar brun
Mod de preparare:
Ingredientele pentru blat(briose)fara visine se amesteca
pana devin o pasta omogena
se pune compozitia in forme si se adauga cate 3 visine la fiecare
se da la cuptor in jur de 40 min..foc mediu
se face glazura amestecandu-se toate ingredientele si fierbandu-le la bain marie
se glazureaza briosele
si se papa
sectiune
8 comentarii:
Seara buna!
Suna tare bine reteta ta de briose, o s-o incerc cat de curand si revin cu impresiile :)
Numai bine,
Florena!
arata minunat!mmm!:D
multumesc,te astept cu impresi,Florena
Diamond,sunt ff bune..putin acrisoare..mmm
deja nu mai exista!
fff bune si arata fff bine...pupici
super imbietor!
as manca din ele......
Arata super,cred ca o voi incerca si eu. Te voi anunta.
Cred ca avem o proetena in comun.
Pe curand.
Buna Mihaela
Revin cu o intrebare, nu are oua?
Astept raspuns!
nu are oua,Daniela!
Trimiteți un comentariu