luni, martie 01, 2010

Cartofi crocanti la cuptor


Ingrediente:
cartofi
malai
usturoi
delikat
oregano
ulei de masline

Mod de preparare:
Cartofi se curata si se taie in 4-6 depinde de marimea cartofului,se pun la fiert 10 minute in apa cu sare
se amesteca malaiul,usturoiul pisat,delikatul si oregano
 
Cartofi se scurg se da prin malai si apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt 
 
se da la cuptor pana se rumenesc
 se pun intr-o farfurie se toarna ulei peste si se lasa 5 min la aburit
Print

2 comentarii:

alialexa2006 spunea...

buni cartofiorii....o primavara frumoasa...

Daniela spunea...

Iar o reteta care o pregateste sotul meu pentru mamaliga!
Noi i-i spunem cartofi de lux!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails