Ingrediente:
Cartofi
un morcov
o ceapa
2 lg paste steluta
bors maggi sau zeama de lamaie
leustean
o ling de maggi secretul gustului de legume
2 lg ulei masline
2 lg de pasta de ardei sau un ardei rosu crud
mod de preparare:
Morcovul si ceapa se curata si se taie(ceapa marunt si morcovul rondele).
Cartofi
un morcov
o ceapa
2 lg paste steluta
bors maggi sau zeama de lamaie
leustean
o ling de maggi secretul gustului de legume
2 lg ulei masline
2 lg de pasta de ardei sau un ardei rosu crud
mod de preparare:
Morcovul si ceapa se curata si se taie(ceapa marunt si morcovul rondele).
Se pune la fiert,se lasa 10 minute apoi se adauga cartofi taiati in 4,se lasa sa fiarba si cand ,cartofi sunt fierti
se adauga pasta de ardei,
borsul si secretul gustului(dupa gust) si pastele steluta.
apoi se adauga leusteanul tocat marunt(eu am avut congelat),
uleiul de masline
si stingem focul...
pofta buna!
4 comentarii:
buna....binevenita pe frigul asta....pupici
Ani:Ce bine arata!
mi-ai inspirat ultimul tort.
am facut referire al blogul tau in postarea mea.
duminica placuta
O ciorbita buna bunuta,cred ca mi-e tare dor de o farfurie cu ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza :D :D :D .
Trimiteți un comentariu