Ingrediente:
1 ceapa
1 morcov
1 ardei
patrunjel
acreala(eu folosesc zeama de lamaie)
2 oua
gris
ulei
apa 3l
delikat
bulion de rosii
Mod de preparare
Punem la foc apa impreuna cu dlikatul,tocam marunt ceapa,morcovul si ardeiul si le punem in apa,cand sunt fierte facem galustele sin cele 2 oua si gris,le punem in ciorba cand aceasta fierbe si apoi adaugam 2lg de pasta de rosii si acreala,sare dupa gust si uleiul,mai lasam la foc pana ce galustele se ridica la suprafata si atunci adaugam patrunjelul taiat marunt si luam de pe foc..pofta mare...
1 ceapa
1 morcov
1 ardei
patrunjel
acreala(eu folosesc zeama de lamaie)
2 oua
gris
ulei
apa 3l
delikat
bulion de rosii
Mod de preparare
Punem la foc apa impreuna cu dlikatul,tocam marunt ceapa,morcovul si ardeiul si le punem in apa,cand sunt fierte facem galustele sin cele 2 oua si gris,le punem in ciorba cand aceasta fierbe si apoi adaugam 2lg de pasta de rosii si acreala,sare dupa gust si uleiul,mai lasam la foc pana ce galustele se ridica la suprafata si atunci adaugam patrunjelul taiat marunt si luam de pe foc..pofta mare...