marți, noiembrie 08, 2011
Prajitura cu dovleac
Ingrediente:
2 oua
150 gr zahar
150 gr unt
150 gr pireu dovleac
2 plicuri zahar vanilat
200 gr faina
2 gr bicarbonat stins (zeama de lamaie)
Decor
Frisca
vanilie
Mod de preparare:
Untul la temperatura camerei se omogenizeaza cu zaharul,se adauga oualele pe rand,dovleacul,vanilia si bicarbonatul stins.Se adauga faina.Compozitia se toarna in tava de briose...
Se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitori.
se lasa la racit si apoi se taie fiecare briosa in partea superioara, indreptam practic varful, astfel obtinem baza. Se intorc cu baza in sus.
Batem frisca cu vanilia si ornam briosele....
sunt super bune
sursa retetei
Prajitura cu dovleac
2011-11-08T16:15:00+01:00
bucatariadenysei
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)