joi, septembrie 17, 2009

Zacusca cu vinete



Ingrediente:
5 kg ardei capia
3 kg gogosari
2 kg ardei gras rosu
5 kg vinete
2 kg ceapa
2 kg morcov
3 kg rosii
sare
aproximativ 2 litri ulei
oregano
cayena

Mod de preparare:
Coacem ardei,gogosari ,capia si vinetele.Le curatim de coaja si ii dam prin masina de tocat.Curatim ceapa si morcovul deasemenea ii dam prin masina si ii punem cu 1 litru de ulei si 1litru de apa la foc.Cand ceapa si morcovul sau inmuiat adaugam vanata,si dupa aproximativ 15 min adaugam si ardei.
Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda.Adaugam sucul de la cele 3 kg de rosii,ulei daca mai e nevoie ,sarea ,oregano si cayena dupa gust.cand deja incepe sa uleiul sa se ridice...incepem sa punem zacusca la borcane....


Print

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails