Ingrediente.
Pentru Blat:
500 ml lapte
100 gr gris
100 gr cocos
50 gr unt
2 lg zahar
Pentru Sirop:
100 ml apa
100 gr zahar
3 lg miere de albine
Pentru Blat:
500 ml lapte
100 gr gris
100 gr cocos
50 gr unt
2 lg zahar
Pentru Sirop:
100 ml apa
100 gr zahar
3 lg miere de albine
Mod de preparare:
Laptele + zaharul se pun la fiert,apoi se adauga grisul.Se ia de pe foc si se adauga cocosul,se pune din nou la foc 2 minute.Se adauga si untul se mesteca bine iar aceasta compozitie se rastoarna intr-o tava tapeta cu hartie pentru copt.Se taie patratele(marimea care doriti)si se baga la cuptor la foc mijlociu 25 minute.Cand prajitura este rece,se prepara siropul amestecand toate ingredientele si fierbandule 5 minute.Cand siropul este caldut se toarna peste patratele de prajitura.Pofta mare.
Laptele + zaharul se pun la fiert,apoi se adauga grisul.Se ia de pe foc si se adauga cocosul,se pune din nou la foc 2 minute.Se adauga si untul se mesteca bine iar aceasta compozitie se rastoarna intr-o tava tapeta cu hartie pentru copt.Se taie patratele(marimea care doriti)si se baga la cuptor la foc mijlociu 25 minute.Cand prajitura este rece,se prepara siropul amestecand toate ingredientele si fierbandule 5 minute.Cand siropul este caldut se toarna peste patratele de prajitura.Pofta mare.
2 comentarii:
Buna Denysa
Pune te rog literele de alta culoare , caci nu se vede scrisul.
Mersi.
mersi de atentionare...
Trimiteți un comentariu