Ingrediente:
12 ardei
24 lg orez
3 cepe
3 morcovi
soia granule
sos de rosi
delikat
ulei
sare
patrunjel,cimbru,marar,telina(frunze)
Mod de preparare:
Ardei se spala si li se taie capacele
Curatam si spalam morcovul si ceapa,le tocam marunt si le punem pe foc impreuna cu uleiul,apoi adaugam orezul,soia granule si cand orezul este fiert adaugam ,delikat,sare daca mai e nevoie si mirodeniile.
Umplem ardei cu aceasta compozitzie si ii asezam intr-o oala care rezista la cuptor...pe fundul oalei punem crengute de marar,patrunjel,leustean si apoi asezam ardei:))
Sosul de rosi,il diluam cu apa si turman peste ardei pana ce aproare ii cuprind,punem si ulei (acoperiti cratita cu un capac)si apoi ii bagam la cuptor circa o ora la foc potrivit.
asa arata dupa ce i-am scos din cuptor...