Ingrediente:
Blat:800 gr faina,un cub de drojdie,o cana apa,o cana ulei,sare.
Umplutura:4 cepe,2 ardei,5 rosi,500 gr ciuperci crude,cascaval..cu cat mai mult cu atat mai bine,patrunjel,cayena,condimente pentru pizza. ingrediente pentru 3 tavi de la cuptor....
Mod de preparare:
Curatim cepele si 3 dintre ele le taiem solzisori,ardeiul la fel(daca e unu rosu si unu galben e mai bun),le punem intr-o tigaie la foc potrivit impreuna cu condimentele,cayena si uleiul ca sa se caleasca.
Ciupercile le spalam,curatim si le taiem sub forma care dorim si le punem cu putina apa+ulei si sare la inabusit,cand sunt gata le scurgem de toata zeama.
Rosiiile se dau pe razatoare si impreuna cu o ceapa la fel data pe razatoare le punem la foc ,le adaugam patrunjelul si putin ulei.
Cand toate ingredientele sunt gata,framantam aluatul din ingredientele de mai sus.
Tapem tava cu hartie sau cu ulei,impartim aluatul in 3 buc si una din buc o intindem in tava cu ajutorul mainilor.
Adaugam din sosul de rosi,apoi razuim un pic de cascaval,punem un strat din ardei cu ceapa apoi ciupercile...lasam tava asa cam 10 min,apoi o bagam la cuptorul preincalzit..dupa aprox 20 min scoatem tava punem cascavalul ras cat dorim si o bagm din nou la cuptor 10 min...pofta mare....