* 2 oua
* 1lingura apa
* 120 ml ulei
* 120 grame zahar
* o lingurita rasa praf de copt
* coaja de lamaie
* esenta de vanilie si de migdale
* 3 linguri nuca de cocos
* 320 grame faina
* 1 plic glazura ciocolata si un plic glazura alba
* 120 ml ulei
* 120 grame zahar
* o lingurita rasa praf de copt
* coaja de lamaie
* esenta de vanilie si de migdale
* 3 linguri nuca de cocos
* 320 grame faina
* 1 plic glazura ciocolata si un plic glazura alba
Mod de preparare:
Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie, mixam foarte bine. In timp ce mixerul merge, adaugam uleiul si mixam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele trei linguri de nuca de cocos. Aluatul obtinut nu este nici lichid, dar nici tare, cat sa stea pe lingura ca in imagine.
Cu mainile unse cu putin ulei, formam din aluat bilute de aproximativ 3 cm diametru, pe care le asezam la distanta pe hartia de copt intrucat fursecurile cresc. Le coacem in cuptor preincalzit la pana devin auri si rumene pe talpa.