duminică, martie 06, 2011
Prajitura cu gris
Ingrediente:
Blat
6 oua
12 lg zahar
18 lg gris
Sirop
8oo ml lapte
3 lg miere de albine
rom
dulceata de fructe de padure
Frisca batuta cu lapte condensat
Mod de preparare:
Separam oualele,galbenusurile impreuna cu zaharul se bat bine pana se albesc,se adauga grisul si apoi albusurile spuma.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt,turnam blatul si dam la cuptor cca 30 min la foc potrivit
Preparam siropul:
Laptele impreuna cu miere se amesteca un pic la foc incat mierea sa se dizolve
luam de pe foc si adaugam romul
Turnam acest sirop peste blatul de gris si mai lasam cca 5-7 min in cuptor
Cand blatul este rece il ungem cu dulceata si apoi cu frisca...
Dam la frigider si apoi servim.
Prajitura cu gris
2011-03-06T22:45:00+01:00
bucatariadenysei
prajitura cu gris insiropata|
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)