vineri, iunie 26, 2009

Sufleu de fasole verde

Ingrediente:

5 oua
jumatate pahar lapte
3 cepe
3-4 linguri de faina
800 gr fasole
2 rosii
o lingurita bicarbonat de sodiu
branza rasa
condimente
sare
un pic de unt (pentru uns tava)
un pic de ulei (3-4 linguri)

Mod de preparare:

Se curata fasole bine, se spala, se fierbe apoi se lasa la scurs .
Separat intr-o tigaie calim pentru 1-2 minute ceapa taiata fideluta. Adaugam rosiile taiate felii si lasam un pic sa se rumeneasca, adaugam cate un pic de apa cat sa se inmoaie bine ceapa si rosiile, dupa care stingem focul.

Intr-un castron batem albusurile spuma si adaugam galbenusurile batute, iar in alt castron se amesteca bine faina cu laptele si branza.

Peste compozitia de faina, lapte si branza punem albusurile batute spuma si amestecate cu galbenusuri.

Adaugam ceapa si rosiile calite, la urma fasolea fiarta si tocata nu prea marunt.
Ungem tava cu unt si tapetam cu un pic de faina si la cuptor pentru circa 30-40 minute.
Print

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails