luni, septembrie 20, 2010

Amandine


Ingrediente:
Blat:
10 oua
10 lg zahar
10 lg faina
un plic praf de copt
un praf de sare

Sirop
1 l apa
5 lg ciocolata praf
2 lg zahar

Crema

200gr ciocolata
400 ml frisca

Glazura:
100 gr unt
100 gr zahar
5 lg ciocolata praf
100 gr apa

Mod de preparare:
Se face un blat din ingredientele pentru blat
Se prepara siropul :se pun toate ingredientele la foc si dupa ce dau un clocot se lasa la racit
Crema:
200 ml frisca impreuna cu ciocolata se pun la foc si amestecam pana ce ciocolata se dizolva.Lasam la racit.
Se bate 200 ml frisca batz ,se bate bine si crema de ciocolata si apoi se amesteca si se omogenizeaza.
Asamblarea:
se taie blatul in doua.se insiropeaza o parte se adauga crema se adauga celalalta parte de blat se insiropeaza si se da la frigider 30 min.
Se prepara glazura din ingredientele de mai sus..si asa fierbine se toarna peste prajitura taiata cubulete...se pastreaza la frigider 1 ora apoi se poate consuma...mmm
Print

4 comentarii:

Haplea spunea...

Salut,
felicitari pentru blog! Daca vrei sa facem link exchange, scrie-mi, te rog, pe http://hapleablog.wordpress.com
Succes in continuare.

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Ioana spunea...

arata foarte bine!

Anonim spunea...

how are you?

Definitely gonna recommend this post to a few friends

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails