joi, iulie 22, 2010

Tort de cartofi


Ingrediente:
1 kg cartofi
500 gr branza dulce
200 ml smantana
sare
4 oua
3 lg pesmet
100 gr cascaval ras
patrunjel
delikat

Mod de preparare:


Cartofi se curata se taie feliute subtiri si se fierb in apa cu delikat
se separa oualele,galbenusurile,branza,smantana se amesteca
se adauga cartofi fierti si scursi,patrunjelul si albusurile batute spuma
se adauga pesmetul,sare dupa gust si se toarna compozitia intr-o tava
se adauga cascavalul ras
si se da la cuptor pana ce se rumeneste
se serveste cald sau rece...
Print

4 comentarii:

Bucataras spunea...

La multi ani din partea tuturor bucatarasilor!

bucatariadenysei spunea...

multumesc mult

Edith spunea...

Mmm ce bine arata!
A fost ziua ta? La multi ani si din partea mea! :)

Gabriela spunea...

La Multi Ani!si multa sanatate!tortul arata minunat!o zi frumoasa!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails