luni, iunie 15, 2009

Ciorba de spanac



Ingrediente:
500gr spanac
3 l apa
2 cepe
1 morcov
ulei
acreala
1 ou
marar
bulion de rosii
sare

Mod de preparare:
Apa+ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele le punem la foc.Curatam si tocam marunt spanacul.Cand morcovul e fiert adaugam spanacul,bulionul de rosi,sarea,uleiul,acreala si mararul tocat,lasam 5 minute sa fiarba dupa care turnam oul batut mai lasam 2 minute dupa care stingem focul.Pofta mare!

Un mic sfat:Se stie ca spanacul fiert sau preparat prin mijloace traditionale este daunator organismului. Daca in timpul prepararii isi schimba culoarea din verde proaspat in verde spre galben, atunci el devine daunator si nu trebuie consumat.

Este necesar ca spanacul sa fie OPARIT foarte putin sau CONSUMAT IN STARE CRUDA, de preferinta in salata sau cu cruditati.
Print

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails