Ingrediente:
5 morcovi
1 ceapa
6 cartofii
1 ardei
patrunjel verde
delikat
ulei
2 oua
12 lg gris
Mod de preparare:
curatim morcovii,cartofii,ardeiul si ceapa le spalam le taiem in doua si le punem la fiert impreuna cu 4 litri de apa.Dupa ce toate s-au fiert scoatem legumele le punem la scurt si le pastram pentru o salata beof.
In apa ramasa taiem un morcov rondele,
mai adaugam apa(depinde de cantitratea de supa ce dorim)si preparam compozitia pentru galuste.Separam oualele batem batz albusurile,adaugam galbenusurile si grisul la 2 oua cca 12 lg de gris,sare dupa gust..(atunci cand dai cu furculita deasupra raman pentru putin timp dungi:)))
lasam la odihna pana ce incepe supa sa fiarba.
adaugam patrunjelul taiat marunt..ulei si inchidem focul.pofta mare!
Un comentariu:
mmmm,,bunatate ce mai e
Trimiteți un comentariu