joi, martie 18, 2010

Budinca de cartofi

 Ingrediente:
500 gr cartofi fierti
1 ceapa mare
jumate ardei rosu
4 graunti usturoi
sare
ulei
oregano
branza sarata sau cascaval
5 lg pasta rosi

Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja,se curata si se razuiesc pe razuitoarea mare.
Ceapa se taie solzisori,usturoiu se toaca si ardeiul taiat feliute si se calesc intr-o jumate de cana de apa,se adauga sare dupa gust si oregano.
 Asamblare:
Cartofii razuiti se impart in doua...se unge o tava cu ulei se pune stratul de cartofi,
 apoi un strat de branza sau cascaval,
 cele 5 lg de pasta rosii,
 apoi ceapa,
 stratul de cartofi
apoi strat de branza sau cascaval..
 .se stropeste cu ulei si se da la cuptor pana se rumeneste frumos :D
Print

4 comentarii:

alison spunea...

si ce decor frumos pentru budinca apetisanta!

m.t. spunea...

Arata super yamm!!!!

Daniela spunea...

Iar reteta asta o copiez ca tare bine mai arata,si este fuarte usor de facut!
Te pup!

Michelle spunea...

simplu dar delicios...copiaza si pune in practica sigur o sa iti placa!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails