Ingrediente:
vinete
ardei de diferite culori
ceapa
morcov
o mana de fasole verde
ardei iute (optional)
1 lg delikat
3 lg ulei masline
4 cani apa
3 lg bulion de rosii
patrunjel
aici poza cu ingrediente ce am folosit...toate din gradina mea
Mod de preparare:
Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem la foc.
apoi adaugam si fasolea tocat marunt.
mai adaugam o cana cu apa,apoi adaugam ardei taiati fasiute.
si vinetele taiate cubulete.
Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert.Cand sunt moi adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.
si gata..aici rezultatul..
.
vinete
ardei de diferite culori
ceapa
morcov
o mana de fasole verde
ardei iute (optional)
1 lg delikat
3 lg ulei masline
4 cani apa
3 lg bulion de rosii
patrunjel
aici poza cu ingrediente ce am folosit...toate din gradina mea
Mod de preparare:
Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem la foc.
apoi adaugam si fasolea tocat marunt.
mai adaugam o cana cu apa,apoi adaugam ardei taiati fasiute.
si vinetele taiate cubulete.
Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert.Cand sunt moi adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.
si gata..aici rezultatul..
.