Ingrediente:
Ardei de toate culorile
Gogosari
otet
pasta de rosii
ulei
zahar
sare
piper
mustar
foi de dafin
Mod de preparare:
Ardei se spala se curata de seminte si cotoare si se taie feliute.Celelalte ingrediente se pun la foc.(cantitatea o alege fiecare dupa gust,dar pasta de rosii trebuie sa predomine)
Cand sosul fierbe adaugam ardei
lasam sa fiarba pana ce ardei se inmoaie dar nu prea tare ,punem in borcane le asezam cu capacul in jos pentru a se sigila si le lasam pana ce se racesc sub patura.
E un sos bun de servit alaturi de pireu,cartofi prajiti ..etc
2 comentarii:
asta-i place mamei,ti-a iesit super,cred ca am sa fac si eu!
Salut aceasta wapa conservate este delicios si tortul sau ai folclor ummmmm mine din moment ce dinti largoooos. Zeci de mii Mc.
Trimiteți un comentariu