Ingrediente:
1 kg cartofi
5 catei de usturoi
o ceapa
un gogosar
jumate de cana de suc de rosi
100 gr de soia granule
patrunjel
delikat
marar
sare
ulei
apa
50 gr telemea
Mod de preparare:
Cartofi se curata se taie rondele subtiri si se pun cu apa si delikat sa dea intr-un clocot
intre timp tocam gogosarul,ceapa,dam la razatoare usturoiul,scurgem cartofi de zeama si lasam la racit.In zeama de cartofi inmuiem soia.
punem la foc ,soia inmuiata,ceapa,usturoiul ,gogosarul si sucul de rosi,adaugam si marar ,sare.
Asezam cartofi intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ulei.
adaugam o parte din compozitia de soia
apoi alt stra de cartofi si tot asa pana terminam ingredientele
Facem din patrunjel,apa ,ulei si sare un sos care il turnam peste cartofi din tava
razuim putina telemea deasupra sau cascaval si bagam la cuptor 180ºC cca 40 min.
aici sectiune.
Un comentariu:
Delicios, ne-a condimentat duminica, multumim :)
Trimiteți un comentariu