- blat:10 oua,10 lg zahar,10 lg faina,esenta vanilie.
- sirop:500 ml apa,3 lg cacao,100 gr zahar ,esenta rom.
- glazura:200 gr ciocolata menaj,50 ml frisca lichida.
- ornare:frisca lichida 200 ml
Mod de preparare:
Se face un blat din ingrediente..blat padispan.
sirop:punem zaharul la caramelizat,cand acesta so caramelizat adaugam apa si celelalte ingrediente si lasam la racit.
Glazura:se topeste ciocolata in 50 ml frisca
Ornament:frisca se bate batz.
Blatul se taie in 24 bucati.se aseaza pe un platou se insiropeaza fiecare bucata din abundenza,se glazureaza si apoi se orneaza cu frisca!
7 comentarii:
ce bineeee arataaa....
Vreau si eu... o prajiturica insiropata si motata cu frisca...
Uhmmm que buena pinta! que ganas de darle un mordisco!!
Besos
ce bine arata...si cred ca e si buna....felicitari...
.....of, parca mai e atata timp pana la craciun....
Arata delicios ;)
E o nebunie de prajitura. Recomand din toata inima si multumesc pentru reteta.
As incerca si eu o bucatica.Tare mi-ai facut pofta.
Trimiteți un comentariu