marți, ianuarie 12, 2010

Paine de secara


Ingrediente:
faina alba 300 gr
faina neagra 200 gr
faina de secara 100 gr
apa
drojdie un cub
sare
50 gr unt
5 lg ulei masline
Mod de preparare:
Amestecam fainile cu sarea,se adauga drojdia dospita,apa cat cuprinde(adik pana se face un aluat elastic nelipicios)adaugam si uleiul,framantam si lasam la dospit.

 
 
Intindem aluatul si il ungem cu unt,apoi il facem sul si il taiem ca in imagine

Capetele le unim si le punem in mijlocul tavi

apoi una cate una din fasiile ce am taiat

ungem cu putin unt presaram seminte de care dorim si lasam la dospit
coacem la foc potrivit cca 40 min

Print

2 comentarii:

alialexa2006 spunea...

ce bine arata si cred ca e si buna...felicitari

julia spunea...

Denisa draga,tare bine arata painea ta de secara.Felicitari!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails