ciuperci
3 cartofi
1 morcov mare
100 ml maioneza
4 lg pline de branza sarata
oregano
ceapa verde
Mod de preparare:
ciuperci intregi se fierb,cartofii si morcovul la fel,apoi separat cartofi se curata de coaja se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu branza si oregano.
Ciupercile se racesc si se scurg.
Frunzele de ceapa verde se toaca marunt.
Asamblarea:
se infoliaza o cratita, apoi se aseaza ciupercile cu coada in sus:))
se adauga ceapa verde tocata
un strat din maioneza ramasa
Se lasa la frigider 1-2 ore si apoi se rastoarna pe o farfurie:
6 comentarii:
Ma surprinzi cu ideile tale originale!
Felicitari arata super!
mersi Daniela..idea nu e a mea..eu doar am adaptat-o sa fie vegetariana!
ce fain arata..felicitari...cred ca e si buna...
Bravo, Denisa. Si noua ne-a iesit excelent, dar a noastra e cu carnitza :)
eu am prajit putin ciupercile in ulei, au un gust super, iar in loc de carne, in stratul al treilea am taiat cubulete cozile ciupercilor. eu nu am pus ceapa pentru ca a mea cumnata nu are voie ceapa cruda.
delicioasa! si frumoasa ca si aspec! am facut-o de multe ori, mai ales la zile festive. foarte apreciata de toti!
Trimiteți un comentariu