Ingrediente
blat:
3 cani faina
1 cana zahar
375 ml apa
150 ml ulei
1,5 praf de copt
cateva capsuni
biscuiti petit beurre 250 gr
crema
un plic praf de pudinca
400 ml apa
3 lg zahar
300 ml frisca Hulala
sirop
o cana apa
esenta rom
3 lg zahar
Mod de preparare:
faina,zaharul,uleiul,apa,praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor..foc mediu cca 40 min
3 cani faina
1 cana zahar
375 ml apa
150 ml ulei
1,5 praf de copt
cateva capsuni
biscuiti petit beurre 250 gr
crema
un plic praf de pudinca
400 ml apa
3 lg zahar
300 ml frisca Hulala
sirop
o cana apa
esenta rom
3 lg zahar
Mod de preparare:
faina,zaharul,uleiul,apa,praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor..foc mediu cca 40 min
Se lasa la racit
se prepara crema,se face o budinca din apa ,zahar si praf de budinca,se bate frisca batz si apoi se incorporeaza budinca rece..
un strat de biscuitise prepara crema,se face o budinca din apa ,zahar si praf de budinca,se bate frisca batz si apoi se incorporeaza budinca rece..
5 comentarii:
Hallo Michelle,
intersantä Creatie.
Salutäri Jacob
multumesc,Jacob!
Arata bine si cred ca este un deliciu. Nici nu este foarte complicata. Felicitari, merit incercata.
thanx Ghiocel
arata super,felicitari!
Trimiteți un comentariu