Ingrediente:
3 oua
3 lg apa
4 lg ulei
5 lg mure(eu am avut dindulceata)
4 lg faina
3 lg zahar
un pic de sare
Glazura:
3 lg cacao.3 lg ulei.3 lg zahar,3 lg apa
Mod de preparare:
Se separa oualele,Se bate albusul spuma,se adauga,galbenusurile,uleiul,apa,zaharul si se mixeaza,apoi murele si faina.
Se tapeteaza forma ,se adauga compozitia si se da la cuptor cca 35 min(depinde de cuptor)
Se face glazura care se toarna calda peste guguluful rece...
3 oua
3 lg apa
4 lg ulei
5 lg mure(eu am avut dindulceata)
4 lg faina
3 lg zahar
un pic de sare
Glazura:
3 lg cacao.3 lg ulei.3 lg zahar,3 lg apa
Mod de preparare:
Se separa oualele,Se bate albusul spuma,se adauga,galbenusurile,uleiul,apa,zaharul si se mixeaza,apoi murele si faina.
Se tapeteaza forma ,se adauga compozitia si se da la cuptor cca 35 min(depinde de cuptor)
Se face glazura care se toarna calda peste guguluful rece...
2 comentarii:
Lol ce bine arata!!! Yamm yamm..
Lol ce bine arata!!! Yamm yamm..
Trimiteți un comentariu