Ingrediente:
1,6 l lapte
16 lg gris
8 lg zahar
3 lg dulceata gutui
Ptr caramel
10 lg zazar
Mod de preparare:
Lapte se amesteca cu zaharul si grisul si se pune la foc.
Cand incepe sa se ingroase adaugam si dulceata dam focul la mic ,si punem intr-o alta oala zaharul la caramelizat.
Cand zaharul e caramelizat,ungem o tava cu el,
1,6 l lapte
16 lg gris
8 lg zahar
3 lg dulceata gutui
Ptr caramel
10 lg zazar
Mod de preparare:
Lapte se amesteca cu zaharul si grisul si se pune la foc.
Cand incepe sa se ingroase adaugam si dulceata dam focul la mic ,si punem intr-o alta oala zaharul la caramelizat.
Cand zaharul e caramelizat,ungem o tava cu el,
si adaugam grisul...
dam la cuptor cca 10 min
Lasam la racit..Cand e rece bine rasturnam grisul din tava si ..papam...
7 comentarii:
Ce reteta interesanta;;)!!!
Yamm...
La asta nu m-am gandit...Pare bun :D
F interesant, intr-adevar. Faceam si eu asa ceva copilului mai demult dar toata treaba se petrecea in ibric, la cuptor n-am copt niciodata.
Am sa incerc si asa, poate readuc grisul cu lapte in topul preferintelor ;)
Gris,combinat cu caramel,e fix
pe gustul meu :)
Am preluat si urmeaza executarea. Multumesc.
Interesanta ideia!
Imi iau notite!
Pe curand!
tare interesanta ideea .
Trimiteți un comentariu