Ingrediente
Coaja de pepene rosu(fara partea verde)
zahar
lamaie
Mod de preparare:
Coaja de pepene se taie cubulete si se pune cu zahar ..se lasa la frigider cca 12 ore
La doua masuri de coaja de pepene o masura de zahar
Se pune la fiert si cand devine sticloasa se adauga lamaia taiata feliute se mai fierbe cateva minute si apoi se pune in borcane..
Merita incercata..e ff buna!
7 comentarii:
am vorbit chiar zilele astea caniculare de aceasta dulceata pe care eu nu am gustat-o inca.Mie mi se pare ca ar avea gust de castraveti.
felicitari pentru realizare.Eu as iuti-o si as folosi-o ca sos la carne de pui si vaca.
Are o culoare foarte frumoasa... dar gustul cum o fi?
are gust ca dulceata de gutui....seamana foarte mult!
Pai atunci, cred ca o sa fac si eu.
Mersi de raspuns.
am mai mancat mai demult la o prietena, da acum m-am ambitionat sa fac si eu.
ma tot tin si eu sa fac, dar nu am apucat. spune-mi, te rog, cat de usor se leaga? lasa mult suc pepenele si ma intreb cat trebuie fiarta pana ajunge la ceea ce trebuie, fara ca fructele sa se micsoreze foarte tare.
Corina spor la facut dulceata
Gabi...se leaga mai greu...dar in final se leaga
se fierbe in jur de o ora jumate
Trimiteți un comentariu