luni, martie 07, 2011
Carnaciori din gluten
Reteta e din revista Cocina vegetariana numero 19 prezentata de Toni Rodriguez Segura
Ingrediente:
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi
1 lingura faina integrala
1 lingura drojdie de bere
2 cani faina de gluten
o lingurita de praf de ardei afumat
o lingurita de praf de ardei dulce
o lingurita oregano
o lingurita zahar
sare
piper
2 ardei cayena
2 linguri de salsa de soia
2 lingurite de mustar
1 lingura ulei masline
2 cani apa rece
Mod de preparare:
Taiem fin ceapa si usturoiul.
Intr-un castron amestecam:faina integrala,drojdia de bere,faiana de gluten,praful de ardei,oregano,ceapa si usturoiul taiat marunt,zaharul,sare si piperul.
In alt castron amestecam salsa de soia,mustarul,uleiul si apa rece.
Amestecam pasta lichida cu cele solide si framantam cateva minute.
Punem apa la fiert intr-o oala mare.
Taiem bucati de film transparent si le umplem cu 2 linguri din coca ce am preparat,impachetam si ii dam forma de carnacior.
trebuie sa obtinem 12 carnaciori
ii punem la fiert in apa cca o ora.
Apoi ii scoatem din apa ii lasam la racit fara sa ii scoatem din film transparent.
Cand sunt raciti ii desfacem din film transparent si ii prajim in ulei de masline pana se rumenesc
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
Foarte interesant!
Foarte faina reteta. Trebuie sa vad unde gasesc faina de gluten.
Tare interesant, sunt apetisanti!
aaaa si e de post,extraordinara reteta si a venit intr-un moment potrivit!
o voi incerca si eu, cu siguranta
Trimiteți un comentariu