O paine mai dietetica si delicioasa
Ingrediente:
100 gr tarate
100 gr lecitina de soia
800 gr faina
sare
5 lg ulei
apa cat cuprinde
40 gr
seminte de susan
Mod de preparare:
Faina,taratea,lecitina de soia si sarea se amesteca apoi se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia si o cana de apa,se omogenizeaza si se lasa la crescut
Dupa ce creste maiaua adaugam apa si framantam adaugam uleiul si continuam sa framantam pana ce obtinem un aluat elastic nelicipios
Lasam la crescut
punem in tavi le pensulam cu apa si adaugam seminte de susan
Dupa ce creste dam la cuptor pana se rumeneste frumos
.
4 comentarii:
painicile sunt imbietoare dar care este rolul lecitinei de soia,nici nu stiu daca am vazut in germania prin magazine asa ceva.se gaseste oare si la Dm?
o zi minunata!
buna Mihaela
uite beneficile lecitinei de soia:
Este cunoscuta in special pentru capacitatea sa de a imbunatati functiile creierului. Dar lista beneficiilor lecitinei este mult mai lunga.
In primul rand, specialistii recomanda terapia cu lecitina in stari de oboseala si de epuizare, in tulburari de concentrare, de memorie si pentru imbunatatirea rezistentei la stres.
Mai ales in perioada de pregatire a examenelor, studentii si elevii rezista mai bine la oboseala si la stres daca apeleaza la sursele naturale de lecitina.
cred ca se gaseste..aici in spania o gasesc aproape in fiecare supermarket
mersi de vizita si te mai astept
Painea arata superb si, sunt convinsa, sunt foarte gustoase! Eu am ocazia sa cumpar de la o moara faina integrala pe care o cern doar pentru siguranta ca nu sunt gunoaie, dar ca sa creasca putin o amestec cu faina din comert pentru cozonac (proportie de 1/3), dar o coc la apartat caci nu prea dispun de timp.
daca locuiesti in romania iti recomand sa mergi la plafar..cred ca acolo vei gasi ...
eu aici gasesc in cutii de 500 gr ..
Trimiteți un comentariu