Ingrediente:
Umplutura:
1 ceapa
250 gr ciuperci
1 morcov
patrunjel
sare
ulei
Aluat:
3 oua
50 ml ulei
250gr faina
2lg smantana
2 lg iaurt
praf de copt
sare
Mod de preparare:
Curatim si spalam ciupercile ,le tocam.Calim ceapa,si razuim morcovul.Dupa ce ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile ,cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.
Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se bat spuma se adauga smantana si iaurtul se amesteca pana ce se omogenizeaza apoi se adauga uleiul..se adauga si faina se amesteca usor,sare dupa gust.Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile,compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura.se da la cuptor,facetzi testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e gata.
Umplutura:
1 ceapa
250 gr ciuperci
1 morcov
patrunjel
sare
ulei
Aluat:
3 oua
50 ml ulei
250gr faina
2lg smantana
2 lg iaurt
praf de copt
sare
Mod de preparare:
Curatim si spalam ciupercile ,le tocam.Calim ceapa,si razuim morcovul.Dupa ce ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile ,cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.
Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se bat spuma se adauga smantana si iaurtul se amesteca pana ce se omogenizeaza apoi se adauga uleiul..se adauga si faina se amesteca usor,sare dupa gust.Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile,compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura.se da la cuptor,facetzi testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e gata.
Un comentariu:
wow arata minunat checul cu ciuperci,iubesc aperitivele, il voi incerca si eu, by the way si eu am o Denisa, cei drept mai mare si mai fitzoasa :)))) te pup Michelle.
Trimiteți un comentariu