Ingrediente
5 oua,2 lg zahar,5 lg ulei,10 lg faina,1kg mere,1 plic budinca de vanilie,scortisoara,un praf de copt.
Mod de preparare
Merele le curatim,razuim si le punem la foc impreuna cu plicul de budinca si scortisoara si daca e nevoie zahar dupa gust,cand se omogenizeaza se ia de pe foc si se lasa la racit.
Separam oualele,galbenusurile,zaharul si uleiul se amesteca
,batem spuma albusurile
si apoi turnam compozitia din galbenusuri peste ele
adaugam si faina cu praful copt.
jumatate din compozitie turnam in tava tapetata,
apoi adugam merele
si peste ele cealalta jumatate din compozitie.
apoi adaugam visine din dulceata
bagam la cuptor cca 35 min la 180 grade.
e super racoroasa si delicioasa.
3 comentarii:
mmm, ce bunatate!:D
Arata excelent, Denysa...Imi poti spune de unde iti cumperi formele pentru prajituri?Eu de obicei caut in supermarket-uri, dar fara noroc...
multumesc pentu aprecieri
majoritatea tavilor le-am luat de la magazinele 38..
Trimiteți un comentariu