sâmbătă, noiembrie 28, 2009

Tort Ioana


Ingrediente:
6 oua;
6 lg zahar,
6 lg faina,
500 ml frisca,
2 portocale,
2 banane,
5 lg zahar,
o cana cu apa.

Mod de preparare:

separam oualele.Batem spuma albusurile

,galbenusurile le frecam bine cu zaharul,

amestecam cele doua compoziti adaugam si faina in ploaie si bagam la cuptor.
Frisca se bate batz si apoi se adauga si laptele condensat si se bate bine
Se taie blatul in 3 parti

facem un sirop din coaja de la o portocala cu 5 lg de zahar si apa.
Insiropam cele 3 blaturi
punem primul blat,adaugam frisca ,apoi portocala taiata cubulete,

apoi alt strat de frisca,adaugam celalalt blat,frisca,bananele,frisca si blat.

imbracam tortul in frisca
 
si ornam ..dupa placere.

 
Print

4 comentarii:

Momo spunea...

ce floare delicioasa!

giovanna spunea...

ornat super super!!!!!!!
imi place la nebunie bravo!

Sarea in bucate spunea...

arata f bine, cred ca este si f gustos! felicitari!

Anonim spunea...

Buna ziua! As dori sa intru in blogroll-ul dvs cu http://www.ejocurigatit.com cu titlu: jocuri de gatit
Eu va pot pune link pe blogul http://jocurinet.wordpress.com
Daca sunteti interesati, va rog sa-mi trimiteti un e-mail pe florinro83@yahoo.com
Multumesc!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails