vineri, decembrie 04, 2009

Prajitura insiropata


Ingrediente:
  • blat:10 oua,10 lg zahar,10 lg faina,esenta vanilie.
  • sirop:500 ml apa,3 lg cacao,100 gr zahar ,esenta rom.
  • glazura:200 gr ciocolata menaj,50 ml frisca lichida.
  • ornare:frisca lichida 200 ml


Mod de preparare:
Se face un blat din ingrediente..blat padispan.
sirop:punem zaharul la caramelizat,cand acesta so caramelizat adaugam apa si celelalte ingrediente si lasam la racit.
Glazura:se topeste ciocolata in 50 ml frisca
Ornament:frisca se bate batz.
Blatul se taie in 24 bucati.se aseaza pe un platou se insiropeaza fiecare bucata din abundenza,se glazureaza si apoi se orneaza cu frisca!


Print

7 comentarii:

giovanna spunea...

ce bineeee arataaa....

Daniela Addario spunea...

Vreau si eu... o prajiturica insiropata si motata cu frisca...

Ly spunea...

Uhmmm que buena pinta! que ganas de darle un mordisco!!
Besos

alialexa2006 spunea...

ce bine arata...si cred ca e si buna....felicitari...

hot.tequila spunea...

.....of, parca mai e atata timp pana la craciun....
Arata delicios ;)

solmizel spunea...

E o nebunie de prajitura. Recomand din toata inima si multumesc pentru reteta.

Anonim spunea...

As incerca si eu o bucatica.Tare mi-ai facut pofta.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails