5 oua
10 lg zahar brun
3 lg ulei
2 lg apa
8 lg faina
3 lg cacao
1 lg praf de copt
Ingrediente crema:
200 ml frisca lichida
500 ml lapte
5lg zahar brun
un plic budinca capsuni
nuca cocos pentru decor
Mod de preparare:
Se separa oualele,se bate batz albusurile impreuna cu apa,galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina,praful de copt si cacao se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min.Se lasa la racit
frisca
crema
Blatul se taie in forma de inimioareInimioarele se taie in doua se umple cu crema,marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos
se lasa la rece cateva ore!
4 comentarii:
CE BINE ARATA! YUMMY
Foarte faine inimioarele.
Mmm...ce bine arata!
Si cu nuca de cocos chiar ca mi-ai facut o poftaaa!
multumesc fetelor...intr-adevar sunt super bune,pufoase si aromate!
Trimiteți un comentariu