duminică, februarie 14, 2010

Inimioare

 Ingrediente blat:
5 oua
10 lg zahar brun
3 lg ulei
2 lg apa
8 lg faina
3 lg cacao
1 lg praf de copt
Ingrediente crema:
200 ml frisca lichida
500 ml lapte
5lg zahar brun
un plic budinca capsuni
 nuca cocos pentru decor
Mod de preparare:
Se separa oualele,se bate batz albusurile impreuna cu apa,galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina,praful de copt si cacao se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min.Se lasa la racit
 

 
Crema:Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar,se lasa la racit,se bate frisca si se amesteca cu budinca.
 
frisca
  
 crema
 
Blatul se taie in forma de inimioare

 
Inimioarele se taie in doua se umple cu crema,marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos



se lasa la rece cateva ore!
Print

4 comentarii:

Sarea in bucate spunea...

CE BINE ARATA! YUMMY

Cristina spunea...

Foarte faine inimioarele.

Unknown spunea...

Mmm...ce bine arata!
Si cu nuca de cocos chiar ca mi-ai facut o poftaaa!

bucatariadenysei spunea...

multumesc fetelor...intr-adevar sunt super bune,pufoase si aromate!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails