Ingrediente:
500 gr cartofi fierti
1 ceapa mare
jumate ardei rosu
4 graunti usturoi
sare
ulei
oregano
branza sarata sau cascaval
5 lg pasta rosi
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja,se curata si se razuiesc pe razuitoarea mare.
Ceapa se taie solzisori,usturoiu se toaca si ardeiul taiat feliute si se calesc intr-o jumate de cana de apa,se adauga sare dupa gust si oregano.
Asamblare:
Cartofii razuiti se impart in doua...se unge o tava cu ulei se pune stratul de cartofi,
apoi un strat de branza sau cascaval,
cele 5 lg de pasta rosii,
apoi ceapa,
stratul de cartofi
apoi strat de branza sau cascaval..
.se stropeste cu ulei si se da la cuptor pana se rumeneste frumos
4 comentarii:
si ce decor frumos pentru budinca apetisanta!
Arata super yamm!!!!
Iar reteta asta o copiez ca tare bine mai arata,si este fuarte usor de facut!
Te pup!
simplu dar delicios...copiaza si pune in practica sigur o sa iti placa!
Trimiteți un comentariu