duminică, martie 27, 2011

Eclere cu crema de gris



Cojile de eclere le-am facut ca aici

Crema:
500 ml lapte soia(lapte vaca)
10 lg gris
6 lg zahar
250 gr unt/margarina
zeama de la o lamaie

Se amestecata 5 lg zahar cu grisul si laptele,se pune pe foc pana se ingrosata.Se lasa la rece
untul la temperatura camerei se mixeaza cu 1 lg zahar apoi se adaugata din gris, zeama de lamaie si gata crema...
Se umple cojile cu crema obtinuta,se orneaza cu ciocolata topita si se savureaza
Print

6 comentarii:

Alynusa spunea...

Ce eclere apetisante!

Adela Zilahi spunea...

arata foarte bine! imi plac eclerele...am incercat semilunele mi-au placut foarte mult... am facut mici modificari putin in reteta dupa cum am avut ingrediente am si postat pe blogul meu si am scris si linkul de unde m-am inspirat sper din tot sufletul sa nu fie cu suparare...o seara placuta sa aveti!

Karolina , Krystyna , Klara ♥ spunea...

Bine aţi venit la poloneză ; ))
Ai un blog foarte frumos şi fermecător, minunat, trimite Kisses ** şi sper că mă veţi vizita pe blog-ul meu; ^ ^
Cele mai bune urări şi sărutări, ♥ **

Alice spunea...

ce bune sunt.....o sa preiai su eu reteta, daca nu e cu suparare....

bucatariadenysei spunea...

Alynusa,mersi

Adela ma bucur ca ti-am fost de folos

Alice,astept sa imi spui daca ti-au placut..

multumesc de vizita!

entre sartenes y cazos spunea...

Perfecto! maravillosos! I love this recipe!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails