Ingrediente:
300 ml apa
3 lg gris
500 gr conopida fiarta
ulei
sare zeama de lamaie
o ceapa mare
Mod de preparare:
Amestecam grisul cu apa si le fierbem pana se ingroasa,lasam la racit.
Fierbem conopida,o strecuram si apoi o pasam
adaugam si grisul,
apoi mixam pana se omogenizeaza cele doua compoziti si incepem sa turnam ulei pana ce ajunge la consistenta dorita
adaugam ceapa tocata,sare,zeama de lamaie dupa gust...si gata
6 comentarii:
Foarte interesanta!Se apropie postul si e o idee grozava!Am notat-o!Multumesc de reteta!xxx
Eu am piine calda, pot veni la tine, sa ung o feliuta cu conopida ?!!! Tre'sa fie tare gustoasa...
buna .....interesanta reteta...felicitari
mmm,ce ingenioasa chestie!te astept cu leapsa la mine !
mmm,ce ingenioasa chestie!te astept cu leapsa la mine !
Arata foarte bine, n-am facut niciodata conopida astfel.
Tocmai vroiam sa te invit la o leapsa, vad ca Alison a facut-o inaintea mea.
Trimiteți un comentariu