marți, ianuarie 12, 2010

Poienita cu ciuperci.


Ingrediente:
ciuperci
3 cartofi
1 morcov mare
100 ml maioneza
4 lg pline de branza sarata
oregano
ceapa verde
Mod de preparare:
ciuperci intregi se fierb,cartofii si morcovul la fel,apoi separat cartofi se curata de coaja se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu branza si oregano.


Morcovul se razuie si se amesteca cu jumate din maioneza si se adauga sare dupa gust.
Ciupercile se racesc si se scurg.
Frunzele de ceapa verde se toaca marunt.
Asamblarea:
se infoliaza o cratita, apoi se aseaza ciupercile cu coada in sus:))

se adauga ceapa verde tocata

apoi amestecul din cartofi

un strat din maioneza ramasa

si se adauga apoi amestecul de morcovi

Se lasa la frigider 1-2 ore si apoi se rastoarna pe o farfurie:

Print

6 comentarii:

Unknown spunea...

Ma surprinzi cu ideile tale originale!
Felicitari arata super!

bucatariadenysei spunea...

mersi Daniela..idea nu e a mea..eu doar am adaptat-o sa fie vegetariana!

alialexa2006 spunea...

ce fain arata..felicitari...cred ca e si buna...

Bucataras spunea...

Bravo, Denisa. Si noua ne-a iesit excelent, dar a noastra e cu carnitza :)

Anonim spunea...

eu am prajit putin ciupercile in ulei, au un gust super, iar in loc de carne, in stratul al treilea am taiat cubulete cozile ciupercilor. eu nu am pus ceapa pentru ca a mea cumnata nu are voie ceapa cruda.

da'mely spunea...

delicioasa! si frumoasa ca si aspec! am facut-o de multe ori, mai ales la zile festive. foarte apreciata de toti!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails