Ingrediente:
500 gr ciuperci proaspete
3 catei usturoi
1 ceapa
sare
200 ml smantana
2 lg faina
200 ml apa
o legatura marar
o lingurita boia de ardei
Mod de preparare:
Curatim ciupercile si le taiem dupa plac,eu le laminez.
Tocam ceapa si o punem la calit in apa,adaugam ciupercile si lasam sa fiarba impreuna pana ce ciupercile s-au inmuiat.Adaugam usturoiul tocat.
Smantana,faina,sarea sau delikat,boia se omogeneaza si se adauga peste ciuperci.Lasam sa fiarba 2 minute adaugam mararul tocat si servim cu mamaliga.
4 comentarii:
Am si uitat de aceasta minunata mancare. Mi-ai facut pofta si cred ca saptamana aceasta voi gati si eu o ciulama de ciuperci!
yummy--voiincerca si eu
una din mancarurile mele preferate...
arata super!
GATESC CIUPERCI, DAR CIULAMA NU MA IMPAC CU FAINA FIARTA
Trimiteți un comentariu